Дата 23/02/2017
Видяна 3439

Шоколадов мус с кокос

Продукти

1 бр. NESTLE® Какаов продукт (за готварски цели) 100 g
100 ml кокосово мляко
200 ml течна сметана
4 бр. бонбони NESTLE® Фантазия Кокос 142 g
100 g ягоди

 

 

  • 4 порции
  • Средно
  • 20 мин

1. Загрейте кокосовото мляко.

2. Начупете шоколада и сипете млякото при него.

3. Разбъркайте, докато се разтопи, и охладете.




 

4. Разбийте течната сметана на сняг. Прибавете я на три части към шоколадовата смес, като разбърквате внимателно с шпатула.

5. Нарежете бонбоните и ягодите.

6. Разпределете муса в чашки, като във всяка чашка сложите по 1 нарязан бонбон  и няколко пресни ягоди.

Автор: Катя Рангелова Sugarmouse