Дата 16/06/2017
Видяна 1570

Шоколадов терин с бисквити

Продукти

3 бр. NESTLÉ® ТЪМЕН ШОКОЛАД
200 ml подсладено кондензирано мляко
50 g краве мляко
200 g  бисквити ЖИТЕН ДАР® ОБИКНОВЕНИ
200 ml прясно мляко

 

 

  • 6 порции
  • Лесно
  • 10 мин

1. Шоколадът се начупва на парченца в купа.
 


2. Кондензираното мляко и маслото се загряват.
 


3. Сипват се върху шоколада и се разбърква докато се разтопи.
 


 

4. Форма за терин се покрива с фолио за свежо съхранение. На дъното се сипва малко от шоколадовата смес.


5. Подреждат се потопени в прясно мляко бисквити, покриват се с шоколадова смес.


6. Редувайте докато се запълни формата като се завършва с ред бисквити. Прибира се в хладилник докато стегне.