Дата 10/03/2017
Видяна 6435

Сочен шоколадов сладкиш

Продукти

3 бр. NESTLÉ® Тъмен шоколад 90 g
150 g масло
2 g Nescafé® Classic 
6 бр. яйца
200 g захар
80 г брашно
300 ml течна сметана
3 с.л. пудра захар

 

 

 

 

 

 

  • 10 порции
  • Лесно
  • 30 мин

1. Загрейте фурната на 180oС .Стопете на водна баня шоколада и маслото и Nescafé®.

2. Разбийте добре яйцата със захарта,

3. Добавете шоколадовата смес. 

 

4. Разбъркайте и добавете брашното. 

5. Сипете сместа в покрита с хартия за печене тава с диаметър 24 см.  Печете около 20-25 мин. 

6.  Разбийте сметаната и захарта на пухкав крем и декорирайте изстиналия сладкиш.

Автор: Катя Рангелова Sugarmouse